Ecclesia neemt meerderheidsbelang in Sibbing

0

De Ecclesia Group, een internationale verzekeringsmakelaar, heeft zijn positie in de Nederlandse markt verstevigd door een meerderheidsbelang te verwerven in de financieel adviesgroep Sibbing Adviesgroep te Veenendaal.

Vanaf 12 november is Sibbing onderdeel geworden van Ecclesia Nederland, waartoe ook Concordia de Keizer, EBC Nederland, Veerhaven Assuradeuren, Gebr. Sluyter en Finance & Insurance behoren. Volgens Ecclesia past de overname past in de strategie om in zijn marktsegmenten zijn klanten op alle gebieden, van riskmanagement en employee benefits tot schadebehandeling, van het best mogelijke advies te kunnen voorzien.

Medische sector

Sibbing is een van de grotere en bekende nichespelers op het gebied van financieel advies, assurantieadvies en accountancy dienstverlening voor de medische sector, in het bijzonder voor de vrij gevestigde medisch specialisten, huisartsen, tandartsen en verloskundigen. Het bedrijf is met circa 140 medewerkers sterk aanwezig in deze sectoren maar adviseert ook in andere medische marktsegmenten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.