E-Factuur Intermediair in software Nationale Hypotheekbond

0

Leden van de Nationale Hypotheekbond kunnen hun serviceabonnementen en verrichtingen registreren in E-Factuur Intermediair (EFI). Naast hypotheekabonnementen kunnen ook schade-, pensioen- en  allround abonnementen geadministreerd en gefactureerd worden.

De meer dan 800 leden van de Nationale Hypotheekbond hebben de mogelijkheid om het eigen relatiebestand, inclusief abonnementsvoorwaarden, door middel van een gerealiseerde koppeling in te lezen in het EFI facturatiesysteem. Vervolgens wordt een e-factuur aangemaakt die de mogelijkheid biedt om relaties per e-mail (of per post) te laten betalen via iDEAL, Creditcard of Automatische Incasso.

Het EFI Debiteurenbeheersysteem signaleert en verwerkt volledig geautomatiseerd alle in- en excasso’s, herinneringen en aanmaningen. Met het gebruik van de EFI applicatie zijn administratieve processen volledig transparant en heeft het advieskantoor real-time inzicht in kantooromzet en openstaande facturen.

De leden van de Nationale Hypotheekbond kunnen gebruik maken van deze facturatie applicatie door zich aan te melden bij de Nationale Hypotheekbond of via E-Factuur Intermediair.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.