e-Boek ‘Ondernemen na corona’

0

Veel ondernemers worstelen met de ingrijpende gevolgen van de coronacrisis. Zij moeten zichzelf aanpassen aan een nieuwe realiteit en zich soms zelfs opnieuw uitvinden. Maar hoe doe je dat en waar moet je beginnen? Hierover gaat het gratis e-managementboek van ABN AMRO: ‘De zaak vooruit’.

‘De zaak vooruit’ is een managementboek dat inzicht en inspiratie biedt aan ondernemers om aan de slag te gaan en hun bedrijf vorm te geven richting de toekomst. De afgelopen weken ging de bank in gesprek met tientallen ervaringsdeskundigen, experts en ondernemers. Die gesprekken zijn gebundeld in vijf hoofdstukken, waarin de lezer wordt meegenomen langs diverse cases en nieuwe verdienmodellen.

Daarnaast ontwikkelde ABN AMRO samen met verschillende brancheverenigingen, wetenschappers en experts een methode om te toetsen of een businessmodel toekomstbestendig is. Vier scenario’s voor het post-coronatijdperk die ondernemers hulp bieden bij het maken van strategische keuzes en plannen voor de langere termijn.

Gratis downloaden

Het e-boek ‘De zaak vooruit. Ondernemen na corona’ is geschikt voor alle devices, inclusief e-readers en kan hier gratis worden gedownload.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.