Dynamic Verhuurhypotheek via DAK

0

DAK Intermediairscollectief voegt de Dynamic Verhuurhypotheek toe aan het productassortiment. Daarmee speelt het in op de groeiende vraag van aangesloten adviseurs naar meer mogelijkheden voor particuliere beleggers.

De Verhuurhypotheek is geschikt voor leningen tot maximaal 1.000.000 euro, waarbij tot 90% van de waarde in verhuurde staat gefinancierd kan worden. Bestaande en verwachte huurinkomsten worden meegenomen in het toetsinkomen. Daarnaast is het mogelijk om tot 50% aflossingsvrij af te sluiten met een rente tot 30 jaar vast. De aanvraag verloopt via de hypotheekspecialisten van DAK Hypotheken en wijkt niet af van een ‘normale’ hypotheekaanvraag.

Doelgroepen

De Dynamic Verhuurhypotheek is speciaal ontwikkeld voor consumenten die in Nederland een woning willen kopen die bestemd is voor de verhuur. Ook ouders die voor hun kinderen een huis kopen, of kinderen die voor/van hun ouders een woning kopen, kunnen bij hypotheekadviseurs aangesloten bij DAK terecht voor de Verhuurhypotheek.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.