Dylan Dresens verlaat NHG

0

Dylan Dresens stopt per 1 september als directeur beleid en ontwikkeling bij NHG. In de achterliggende acht jaar is onder zijn leiding een strategische koerswijziging gerealiseerd. Nu NHG de volgende fase heeft bereikt, vindt Dresens het een goed moment zich te oriënteren op een volgende carrièrestap.

Een van de grote veranderingen is de realisatie van nieuwe standaarden, die meer ruimte bieden voor een verantwoorde financiering voor uitzendkrachten, zzp’ers, ondernemers en senioren. Daarnaast zijn belangrijke stappen gezet op het vlak van verduurzaming van de gebouwde omgeving in Nederland. Na zijn vertrek uit het dagelijkse bestuur zal Dresens op het verzoek van het bestuur betrokken blijven bij NHG. Hij gaat het Klimaatakkoord vertalen naar concrete adviezen voor NHG. Voor InFinance schrijft Dylan Dresens geregeld columns. Zijn volgende bijdrage zal gaan over het Klimaatakkoord.

Verschil gemaakt

Dresens: “Bij NHG heb ik met enorm veel plezier gewerkt om hét verschil te maken voor de klant, de woonconsument en de woningmarkt. Ik heb samen met mijn collega’s de organisatie kunnen transformeren naar een klantgerichte en innovatieve organisatie die meer en meer in co-creatie met de markt werkt aan nieuwe standaarden voor specifieke doelgroepen en maatschappelijke thema’s. We hebben de strategische koerswijziging gerealiseerd en de organisatie is klaar voor de toekomst. Dit is voor mij daarom een mooi moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan.”

De taken van Dylan Dresens worden overdragen aan algemeen directeur Arjen Gielen en operationeel directeur Carla Muters. Zij vormen vanaf 1 september samen het NHG-bestuur.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.