Duurzaamheidskorting Florius ook voor bestaande klant

0

Florius beloont nu ook bestaande klanten met de duurzaamheidskorting van 0,1%. Krijgt een woning binnen 24 maanden ná de start van de hypotheek of aanvang van het rentecontract door verbouwing minimaal energielabel A, dan profiteren ook die klanten voortaan van de duurzaamheidskorting.

Bij de start van een hypotheek of rentevastperiode ontvingen eigenaren van een duurzame woning (minimaal geregistreerd energielabel A) bij Florius al een duurzaamheidskorting van 0,1%. Bestaande klanten krijgen nu 24 maanden extra de tijd om dit energielabel te bereiken en daarmee ook in aanmerking te komen voor de duurzaamheidskorting

Die klant hoeft de korting niet zelf aan te vragen. Florius voegt de korting automatisch toe nadat het nieuwe energielabel is geregistreerd bij de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

Nieuwbouw en vernieuwbouw

Karin Polman, directeur van Florius: “Bouwen aan een duurzame samenleving is een verantwoordelijkheid die we met z’n allen nemen.  Florius draagt daar graag aan bij door de duurzaamheidskorting op de hypotheekrente voor nog meer klanten mogelijk te maken. We willen zo bestaande klanten aanmoedigen tot en belonen voor het verduurzamen van hun woning. Klanten hebben nu na het ingaan van hun hypotheek of de aanvang van een nieuw rentecontract nog even de tijd om verduurzamende maatregelen door te voeren en hun nieuwe energielabel te laten registreren door een erkend energieadviseur.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.