Duitse OLB Bank nieuwe funding-partner Tulp Group

0

OLB Bank uit Duitsland is de nieuwste funding-partner voor Tulp Group. De nieuwe samenwerking ondersteunt het hypotheekmerk Tulp Hypotheken en zal zich primair richten op NHG-hypotheken en de niet-NHG in de lagere risicoklassen. Paul Wessels CCO en mede-eigenaar Tulp Group: “Het partnerschap is daarmee een waardevolle aanvulling voor ons.”

De samenwerking met OLB Bank geeft het lending-platform van Tulp Group een lange termijn commitment voor de financiering van de hypotheek-portefeuille door Tulp Hypotheken. OLB Bank is van oudsher sterk verankerd in Noordwest-Duitsland en kent naast de sterke regionale binding ook steeds meer internationale expansie. Wessels: “Door de samenwerking krijgen we de mogelijkheid om intensief het NHG-marktsegment te betreden. Met een verschuiving in de Nederlandse markt naar meer NHG-hypotheken, wil Tulp de starters meer ondersteunen. Door zich te richten op NHG-hypotheken draagt ​​het samenwerkingsverband bij aan ons product-portfolio en voldoet het in grote mate aan de investeringsbereidheid van OLB Bank.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.