Driessen Assuradeuren onderdeel You Sure Groep

0

Driessen Assuradeuren is een strategisch partnerschap aangegaan met You Sure Groep. Met deze overname wordt de positie van de You Sure Groep niet alleen op de Nederlandse, maar ook op de internationale assurantiemarkt verstevigd.

Driessen is een in 1931 opgericht familiekantoor. Als wereldwijd gevolmachtigd verzekeringsagent voor een aantal grote verzekeringsmaatschappijen is Driessen voornamelijk gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen zoals horeca en vastgoed. In samenwerking met professionele verzekeringstussenpersonen biedt Driessen de mogelijkheid om zakelijke risico’s te verzekeren via eigen volmachten, de provinciale markt of de Nederlandse co-assurantiebeurs. Daarnaast kan Driessen als broker bij Lloyd’s of London wereldwijd verzekeringsoplossingen bieden.

Na 16 overnames in 2021, die nagenoeg allemaal zijn geïntegreerd, is dit voor de You Sure Groep de tweede overname in 2022. Driessen zal binnen de You Sure Groep als aparte business unit met de huidige medewerkers kantoor blijven houden in Den Haag. Mark Driessen, directeur Driessen Assuradeuren, zal zich in zijn nieuwe functie als Director International Insurance specifiek gaan richten op de internationale expansie.

‘We zijn compleet’

Ger Knikman, CEO van You Sure Groep: “Met Driessen als strategisch partner is de You Sure Groep compleet. Met hun gevestigde naam en solide reputatie als wereldwijd gevolmachtigd verzekeringsagent verstevigen wij onze positie op de internationale assurantiemarkt. Tegelijkertijd kan Driessen, als zelfstandige business unit, de belangen van haar verzekerden blijven behartigen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.