Doorvertaling waardebeleving van financieel advies

0

Tom Coronel, E-commerce man van het jaar (2011), ondernemer, autocoureur en TV persoonlijkheid, spreekt in de ochtendsessie de bezoekers van HypoVak toe.  Coronel maakt op het congres een doorvertaling van de waardebeleving van financieel advies.

Tom Coronel is een ras ondernemer en autocoureur pur sang. Een uitermate inspirerende, succesvolle en professionele duizendpoot die al een aantal belangrijke successen op zijn naam heeft staan. Zo is Coronel oprichter/eigenaar van Create2Fit (Moederbedrijf van onder meer Plasma-Discounter.nl, Koffiediscounter.nl, Barbecueshop.nl, Wasmachine.nl, Koelkast.nl, Gamediscounter.com en Stofzuigerdiscounter.nl), oprichter/eigenaar van Social Media Bureau Booster Media Solutions, e-commerce man van het jaar 2011, internationaal autocoureur (FIA WTCC), oprichter/eigenaar van een eigen raceteam, race-instructeur bij Rensportschool Zandvoort, fanatieke coach van jonge, veelbelovende autocoureurs in spé en natuurlijk inspirerend spreker op vele gelegenheden.

Coronel’s zakelijke instinct werd circa 10 jaar geleden serieus ontwikkeld toen hij in aanraking kwam met de plasma tv’s van LG. Coronel wist het zeker: hier zit business in. Hij startte Create2Fit BV. Na wat vallen en opstaan richtte hij zijn blik op het verkopen van plasma televisies via internet. Het was de tijd dat de internetbubbel net uit elkaar gespat was en iedereen verklaarde hem voor gek. Maar Coronel wist het zeker: internetverkopen is de toekomst.

Naast ondernemer is Tom Coronel vooral ook bekend als autocoureur. Het racen werd hem en tweelingbroer Tim met de paplepel door zijn vader Tom Coronel Sr. Zijn sportieve loopbaan nam vanaf 1990 een vlucht. Coronel racet vanaf die tijd in verschillende race-klassen. Eerst in Nederland en later op internationaal topniveau.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.