Donorhypotheek van start

0

Onlangs is de provisieloze Donorhypotheek gelanceerd. Het doel van dit nieuwe landelijke adviesconcept van Hypotheek Facet is het aantal registraties in het donorregister te vergroten en de Bart de Graaff Foundation te steunen. De consument wordt niet alleen geadviseerd over hypotheek- en verzekeringskeuze, maar wordt ook gewezen op het belang van orgaanregistratie. Een voorwaarde voor het afsluiten van de Donorhypotheek is registratie in het donorregister, ongeacht de keuze.

Voor een vaste totaalprijs van 2.950 euro ontvangt de consument een compleet financieel plan en wordt in de bemiddeling voorzien van hypotheek, overlijdensrisico- en woonlastenverzekering. Per gesloten hypotheek wordt een bedrag van 350 euro overgemaakt aan de Bart de Graaff Foundation.

Omdat de bank bij een hypotheekaanvraag doorgaans een taxatierapport opvraagt, is voor de Donorhypotheek een samenwerking aangegaan met Taxatiepunt. Zij leveren voor 345 euro een gevalideerd taxatierapport. Taxatiepunt maakt voor iedere opdracht uit hoofde van de Donorhypotheek een bedrag van 30 euro over aan de Bart de Graaff Foundation.

De Bart de Graaff Foundation is opgericht na het overlijden van Bart de Graaff, televisiemaker en oprichter van BNN. De hoofddoelstelling van de stichting is het helpen van Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, bij het starten van hun eigen bedrijf.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.