DomburgvandePanne wordt Veldsink – Domburg

0

Met de overname van het 135-jaar oude advieskantoor DomburgvandePanne Financieel Adviseurs uit Bodegraven, versterkt de Veldsink-organisatie haar positie in Zuid-Holland. Hiermee komt het aantal Veldsink Advies kantoren in Zuid-Holland op 6 en het totaal op 62.

Per 1 januari 2022 zal het bedrijf verder gaan onder de naam Veldsink – Domburg. De huidige eigenaren Cees Meijer en Edwin van de Panne blijven verbonden aan het kantoor als respectievelijk vestigingsmanager en commercieel manager.

Cees Meijer: “Al 135 jaar zijn wij een begrip in Bodegraven en omgeving. Wat is begonnen als klein familiekantoor, is uitgegroeid tot een 9 medewerkers groot allround financieel advieskantoor met RegioBank. We zochten een manier om onze continuïteit te waarborgen, waarbij onze identiteit behouden blijft. Ook willen wij onze medewerkers zekerheid geven over hun toekomst. Hierin vonden wij aansluiting bij Veldsink Advies”.

Tot de Veldsink Groep behoren ook de labels Van Bruggen Adviesgroep, NBG, Stopel, VCN Verzekeringen, VCN Hypotheekservice, De Financiële Makelaar, United Capital, KredietPuntNL en arbodienst Assist Verzuim.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.