Doe herexamen op de Examenboot

0

Hoffelijk komt na de Examenbus opnieuw met opmerkelijke voorzieningen, die naar eigen zeggen een nog efficiëntere examenafname mogelijk maken. Aan het aanbod van bijzondere examenlocaties en -faciliteiten voegt de opleider de Examenboot en de Examenbus mini toe.

Per 1 april worden de Wft- en PEplus-examens in nieuwe vorm afgenomen. Hoffelijk: “De ideale dag om te starten met examineren op een geheel nieuwe locatie. Vanwege de introductie krijgt een geselecteerd aantal kandidaten die in de weken voorafgaand aan die dag zijn gezakt voor hun PEplus-examen, de gelegenheid om op onze kosten te komen herkansen op de Examenboot. Deze ligt aangemeerd in de Parkhaven in Rotterdam, recht onder de Euromast.

Examenbus mini

Voor organisaties die op hun eigen locatie willen examineren, maar geen plek hebben voor de Examenbus, heeft Hoffelijk ook de oplossing. “Onze medewerkers rijden voor met de Examenbus mini, richten op de plaats van bestemming een examenlokaal in met beveiligde laptops en medewerkers kunnen onder toeziend oog van onze examenleiders aan de slag.”

Voor wie zakt voor een PEplus- of Wft-examen, heeft Hoffelijk de naar eigen zeggen een unieke herkansingsregeling. “Herexamen doen voor slechts 75 euro, ongeacht bij welk instituut een deelnemer is gezakt. Een extra inzichttoets is inbegrepen in dit tarief. Meer over de herkansingsregeling is op de website te vinden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.