Documenten uitwisselen via Hyarchis-app

0

Met de nieuwe Hyarchis Document Dialogue app kunnen medewerkers en klanten in een beveiligde en gecontroleerde omgeving documenten uitwisselen en met elkaar communiceren. De nieuwe dienst kan in combinatie met Hyarchis Document Management (HDM) worden gebruikt.

De eenvoudige interface moet resulteren in een optimale gebruikerservaring. Na de eenmalige uitnodiging en installatie van de app, kunnen zowel de medewerker als de klant in een beveiligde en gecontroleerde omgeving documenten uitwisselen en met elkaar communiceren. De applicatie geeft medewerkers regie en overzicht. In een scherm is alle correspondentie inzichtelijk en kunnen documenten worden geraadpleegd, bewerkt en gedeeld. Klanten hebben de mogelijkheid om via de app persoonlijk contact te krijgen met de contactpersoon en hun documenten via een ‘drag-and-drop-functionaliteit’ te delen. Op deze manier wordt voorkomen dat privacygevoelige stukken per mail over en weer worden gestuurd.

Hyarchis Document Management

Documenten en correspondentie die via de applicatie binnenkomen, worden bij ontvangst in HDM gezet. Autorisatie- en retentieregels worden vervolgens direct toegekend aan de documenten en de communicatie wordt gekoppeld aan de klantdossiers. Op deze manier is de communicatiestroom met klanten op overzichtelijke wijze te beheren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.