DNB vraagt mening publiek over woningmarkt

0

Op 9 maart organiseert DNB een sessie waar mensen van jong tot oud, huurder tot verhuurder, koper tot bezitter en alles daar tussenin, hun mening kunnen geven over de woningmarkt. De toezichthouder zal als gespreksleider de verschillende geluiden tot zich nemen en meenemen in haar beleid en adviezen.

Tijdens de woningmarkt-sessie hoopt DNB zo veel mogelijk verschillende perspectieven en uitdagingen op de woningmarkt te bespreken. De gesprekken worden eerst gevoerd in kleine groepjes. Daarna gaan alle deelnemers samen in gesprek om alle ideeën aan te horen. Aan het einde van de sessie neemt DNB-directeur Olaf Sleijpen (foto) de adviezen in ontvangst.

DNB: “Op deze avond bespreken we diverse stellingen over de uitdagingen op de woningmarkt, welke veranderingen er nodig zijn en waar de problemen zitten. DNB geeft regelmatig adviezen over de woningmarkt aan verschillende belanggroepen. Onze economen analyseren de ontwikkelingen op de woningmarkt en willen goed begrijpen waar mensen in verschillende situaties tegenaan lopen en welke oplossingen zij zelf zien. Alle nuttige informatie is hierbij welkom: iedereen is 9 maart welkom. We zullen ervoor zorgen dat er een gemixte groep van deelnemers aanwezig zal zijn.”

De sessie zal plaatsvinden op donderdag 9 maart van 19:00 tot 21:00 uur bij De Nederlandsche Bank. Meer informatie volgt na inschrijving.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.