Ditzo en Europeesche gaan verder onder de naam ASR

0

ASR neemt afscheid van de merken Ditzo en Europeesche Verzekeringen. Vanaf 17 april 2023 worden de verzekeringen van beide merken aangeboden onder de naam ASR Met deze stap wil de verzekeraar het aantal merken terugbrengen en het merk ASR verder versterken.

Ditzo is sinds 2007 het online merk van ASR en bedient ruim 700.000 klanten met onder andere zorg-, auto-, woon- en reisverzekeringen. Europeesche Verzekeringen werd in 1920 opgericht en maakt al ruim 30 jaar onderdeel uit van ASR als specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Betrouwbare partner

CEO Jos Baeten (foto): “Ditzo en Europeesche Verzekeringen hebben zich bewezen als bijzondere merken die door klanten zeer gewaardeerd worden. Door onder de naam ASR verder te gaan, versterken we ons merk en onze marktpositie. Het betrouwbare, behulpzame en onderscheidende karakter van beide merken zal worden voortgezet, want we blijven met dezelfde medewerkers en dienstverlening een betrouwbare partner voor particuliere klanten, ondernemers, werkgevers en adviseurs.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.