Distributiesamenwerking ASN Bank en a.s.r.

0

Nieuwe en bestaande klanten van ASN Bank kunnen vanaf medio 2021 schadeverzekeringen van a.s.r. afsluiten. Deze mogelijkheid maakt deel uit van een bredere samenwerkingsovereenkomst die beide partijen zijn aangegaan, met als doel de schadeverzekeringsmarkt verder te verduurzamen.

Met het aangaan van de samenwerkingsovereenkomst wordt ASN Bank een nieuwe distributiepartner van a.s.r. schadeverzekeringen. De verzekeringen die ASN Bank gaat aanbieden voldoen aan het duurzame beleid van de bank en worden door ASN Bank verkocht. Het gaat vooralsnog om drie verzekeringen; aansprakelijkheid, inboedel en opstal.

Duurzaam schadeherstel

De premies van deze verzekeringen worden duurzaam belegd door a.s.r. vermogensbeheer, passend in het beleid van zowel a.s.r. als ASN Bank. Daarbij hebben de partners afgesproken om 2% van de premie-inkomsten te investeren in innovatieve duurzame projecten. Schade die door ASN-klanten wordt geclaimd, wordt indien mogelijk en gewenst, op duurzame wijze hersteld. Wanneer schade niet gerepareerd kan worden, wordt dit zoveel mogelijk hersteld met gereviseerde producten, bijvoorbeeld bij mobiele elektronica.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.