Directieteam Voogd & Voogd compleet

0

Deze week is een nieuw directieteam gestart bij Voogd & Voogd. Het directieteam zal verschillende domeinen aansturen binnen de Voogd groep. Marianne Thijssen is het enige nieuwe gezicht binnen de directie, zij zal zich als CCO richten op het klantbeleid en het marketing- en commerciële beleid.

Na ruim 22 jaar leiding te hebben gegeven aan Voogd & Voogd droeg Bas de Voogd zijn functie als CEO Voogd & Voogd Group per 1 maart 2020 over aan Michael de Nijs. Als voorzitter van de Raad van Commissarissen blijft Bas de Voogd actief betrokken bij de onderneming. CEO Michael de Nijs: “In juni had ik het nieuwe directieteam geformeerd, we misten echter nog een CCO die ons bedrijf kon versterken. Nu is het directieteam compleet en kijken we met een frisse blik naar de toekomst. Het team zal vanaf nu direct betrokken zijn bij de beleidsvorming en tegelijkertijd houden we de lijnen binnen Voogd & Voogd kort.”

Domeinen directieleden

De nieuwe directieleden worden geplaatst op de volgende domeinen: Gerwin Buth voor IT (CIO), Patrick de Jong voor Finance & Risk (CFRO), Marcel van der Voorde voor Operations (COO) en Marianne Thijssen voor Customers (CCO). De eerste drie leden zijn al jarenlang bij Voogd & Voogd betrokken en promoveren vanuit managementfuncties naar de directie. De Nijs: “Marianne Thijssen is met haar jarenlange ervaring bij verschillende verzekeraars en haar strategische kwaliteiten een mooie aanvulling op het team.”

Foto: v.l.n.r. Marcel van der Voorde, Marianne Thijssen, Michael de Nijs, Patrick de Jong en Gerwin Buth.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.