Directiebenoemingen Schouten Zekerheid

0

Jaap Meester (41) is benoemd tot financieel directeur van Schouten Zekerheid Holding en CFO van de Schouten Zekerheid Groep. Wilco de Haan (45) is benoemd tot directeur van de holding en COO van de groep. Rob van Os blijft als CEO van de holding eindverantwoordelijk.

Meester is bij de Rotterdamse verzekeringsmakelaar verantwoordelijk voor het financiële beleid alsmede ICT, HR en Legal & Compliance. Hij is sinds begin 2017 werkzaam bij Schouten Zekerheid als corporate controller. In 2017 had hij al de werkzaamheden van voormalig financieel directeur Roelof van Woerden overgenomen.

Nevenfuncties

In zijn nieuwe functie blijft De Haan verantwoordelijk voor de activiteiten binnen de profitcenters Schouten Zekerheid, Affinity Groups, Kok Assurantiën en Boelaars & Lambert. Hij is sinds 2011 als directeur werkzaam bij Schouten Zekerheid. Daarvoor heeft hij diverse functies bekleed bij onder andere Marsh Nederland en AON. Verder is De Haan bestuurslid van de Stichting Assurantie Registratie (SAR) en voorzitter van het bestuur van de RMiA. Ook is hij actief binnen de VNAB.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.