Directeur Roel van Dijk vertrekt bij Anva

0

Na ruim 13 jaar vertrekt Roel van Dijk (foto) bij Anva, waar hij sinds 2008 algemeen directeur was. Anva is nog op zoek naar een opvolger, die samen met Justin Schlee het nieuwe directieteam moet gaan vormen.

Van Dijk: “Ik laat een bedrijf achter dat er goed voor staat. Anva is een gezond renderend bedrijf, we worden gewaardeerd door onze klanten voor onze betrouwbaarheid, service en kwaliteit en we hebben een betere marktpositie dan ooit tevoren. Breed in de volmacht markt wordt Anva gezien als de winnaar in de consolidatieslag, mede omdat we altijd zijn blijven investeren in verbetering en vernieuwing en voorop lopen bij belangrijke branche initiatieven. Met dochterbedrijf Aplaza spelen we een belangrijke rol in de digitale uitwisseling binnen de verzekeringsketen.”

Financieel gezond bedrijf

Coen van Ham voorzitter van de Raad van Commissarissen: “De RvC heeft met begrip kennisgenomen van de overwegingen die Roel van Dijk hebben doen besluiten om terug te treden als algemeen directeur van Anva. In de 13 jaar dat hij aan het roer van Anva heeft gestaan, zijn er grote vorderingen gemaakt. Roel laat een financieel gezond bedrijf met een sterke marktpositie achter en daarvoor verdient hij alle waardering.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.