Directeur Gijs Wintzen stopt bij LEF

0

Gijs Wintzen stopt in het eerste kwartaal van 2019 als directeur van Stichting LEF (Leven en Financiën). Wie hem zal opvolgen, is nog niet bekend.

Wintzen werd eind 2013 benoemd als directeur van Stichting LEF en leidde in samenwerking met het stichtingsbestuur de operationele uitrol en groei van het LEF-programma op een groot aantal mbo-scholen in het hele land. Hij breidde het bereik uit van 5000 naar meer dan 20.000 studenten en vernieuwde het volledige lesprogramma van de stichting, waardoor het eigentijds, flexibel en schaalbaar is. Daarnaast leidde hij een groot aantal vrijwillige gastdocenten op, die gezamenlijk een solide, brede basis vormen voor het laten slagen van de missie van LEF, aldus de stichting

Verder groeien

“Het grote corps aan enthousiaste gastdocenten samen met de financiële steun die er vanuit een groot aantal financiële dienstverleners is, maakt dat LEF zich in een uitstekende positie bevindt om de komende jaren verder te groeien. Ik neem dan ook vol vertrouwen afscheid van LEF en alle betrokkenen”, aldus Wintzen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.