Directeur Bart Combée weg bij Consumentenbond

0

Directeur Bart Combée stapt na bijna tien jaar op bij de Consumentenbond. Hij wordt op 1 februari 2019 lid van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

De scheidend directeur zegt terug te kijken op een bijzondere tijd: “De Consumentenbond is een unieke organisatie waar ik me met hart en ziel voor heb ingezet. Samen hebben we veel bereikt en elke dag zijn we relevant voor miljoenen consumenten. Het feit dat we inmiddels meer dan 1,6 miljoen deelnemers hebben, bewijst dat. En ik ben ervan overtuigd dat we met onze steeds verder verbeterende informatie en diensten de komende jaren voor nog veel meer mensen iets kunnen betekenen en nog meer impact kunnen hebben.”

Toezicht

Bij de NZa krijgt Combée de portefeuille Toezicht onder zijn hoede en wordt hij verantwoordelijk voor de directie Informatie en Bedrijfsvoering. Minister De Jonge (VWS) heeft Combée voor een periode van vier jaar benoemd. Combée is enthousiast over de nieuwe uitdaging: “Ik kijk er naar uit om samen met overheid, maatschappelijke partners, patiënten en consumenten mijn bijdrage te leveren om de zorg beter en toegankelijker te maken, met een modern, eigentijds toezicht dat daarbij past.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.