Digitale garantiestelling Cardif in Accelerate

0

De Garantiestelling van BNP Paribas Cardif kan nu volledig digitaal aangevraagd worden via Accelerate. Het geoptimaliseerde aanvraagproces in het beveiligde klantportaal maakt een handtekening overbodig. De nieuwe toepassing levert zowel adviseur als consument tijdwinst op.

Accelerate is een geautomatiseerd digitaal platform voor onder andere hypotheekbemiddeling. Doordat de bankgarantie nu op het juiste moment in het proces automatisch aan de klant wordt aangeboden, wordt het hypotheekproces voor de klant hiermee ook een stuk eenvoudiger. Hiervoor is slim gebruik gemaakt van bestaande processen.

De praktijk

Zodra het mogelijk is om een garantiestelling aan te vragen, ontvangt de adviseur automatisch hier een signalering voor in Accelerate. Met één druk op de knop wordt de aanvraag automatisch met de benodigde informatie gevuld en in het klantportaal voor de klant beschikbaar gemaakt. Vervolgens ontvangt de klant een e-mail om via het klantportaal de aanvraag eenvoudig af te ronden. Dankzij de beveiliging van het login- en verificatieproces van het klantportaal, is een aparte handtekening niet meer nodig en kan de klant de aanvraag digitaal goedkeuren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.