Digitaal samenwerken via Avéro Achmea Podium

0

Avéro Achmea Podium is een nieuw digitaal samenwerkingsplatform voor adviseurs. Een digitale persoonlijke omgeving waarin informatie en transacties in één oogopslag zichtbaar zijn. Het eerste product dat Avéro Achmea introduceert in Podium is de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Met Podium kan de adviseur samen met Avéro Achmea in co-creatie werken aan een offerte op maat voor de klant. Daarvoor biedt Podium een persoonlijk dashboard met de belangrijkste taken en workflow. Het uiteindelijke doel is om alle producten en diensten van Avéro Achmea via Podium beschikbaar te maken en het platform te versterken met nieuwe functionaliteiten. De agrarische verzekeringen staat als eerste in de rij om toegevoegd te worden aan Podium.

Digitale samenwerking

Bij de totstandkoming van het nieuwe samenwerkingsplatform is nauw samengewerkt met adviseurs, zodat het aansluit op hun behoeften voor digitale samenwerking. “Via Podium kunnen we snel en gemakkelijk informatie met elkaar uitwisselen. Zo heeft de adviseur meer tijd voor zijn klanten en het geven van advies”, aldus Jaap de Louw, commercieel manager Avéro Achmea. “Podium is een belangrijke stap in het samenwerken. Pro-activiteit is belangrijk, zoals bijvoorbeeld ingestelde notificaties naar adviseurs, zodat zij klanten tijdig kunnen informeren. Het nieuwe platform is een mooie stap richting meer digitaal samenwerken.”

Primeur voor AOV-product

Het eerste product dat Avéro Achmea introduceert in Podium is de AOV. De Louw: “We bieden voor dit product een volledig gedigitaliseerd offerte- en aanvraagproces. Podium biedt voor het AOV-product op het dashboard het bepalen van een premie indicatie en het opstellen van meerdere offertes en het aanvragen van een verzekering inclusief de gezondheidsvragen voor de aanvrager.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.