Digitaal muteren via Reaal MijnAOV

0

Reaal AOV heeft haar digitale dienstverlening verder uitgebreid. Voortaan kunnen financieel adviseurs ook online mutaties doorgeven via MijnAOV. Met deze stap zijn nu zowel de aanvragen, claims als de mutaties geheel online af te handelen en 24 uur per dag inzichtelijk.

Via MijnAOV kunnen financieel adviseurs de meest voorkomende mutaties voor een Reaal arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) aanvragen. Niet alleen het aanpassen van NAW- of betaalgegevens, maar ook bijvoorbeeld het verhogen of verlagen van een verzekerd bedrag, het wijzigen van het beroep of de eigenrisicotermijn laten aanpassen. Ook een eventuele gezondheidsverklaring kan de klant daarna digitaal invullen.

Pim Hafkenscheid, directeur AOV bij Reaal: “Het systeem checkt automatisch of de gegevens compleet zijn. Dat voorkomt heen-en-weer mailen. Daarnaast zorgt MijnAOV ervoor dat persoonlijke en medische informatie op een veilige en zorgvuldige manier alleen inzichtelijk is voor de klant zelf of mensen die daar toestemming voor hebben.” MijnAOV is ontwikkeld in samenwerking met AxellClaims.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.