Digitaal aanvraagproces VKG BedrijvenOpvangPolis

0

Tijdens het VKG Podium is vorige week een geheel vernieuwd digitaal aanvraagproces voor de BedrijvenOpvangPolis gepresenteerd. Alle premiegegevens en acceptatie- en slotvragen worden daarin digitaal bijeen gebracht, zodat de klant de aanvraag alleen nog hoeft te ondertekenen.

Met de BedrijvenOpvangPolis kunnen adviseurs van acht verzekeraars en meer dan 100 producten de premies online berekenen en met elkaar combineren in één pakket. Het nieuwe aanvraagformulier werd enthousiast ontvangen door de aanwezige adviseurs. Het thema van VKG Podium was ‘Durf’. In de VKG On Tour-bus op het parkeerterrein kon men zelf ervaren hoe snel en makkelijk een uitgebreid zakelijk verzekeringspakket in de nieuwe situatie kan worden samengesteld en aangevraagd.

Pitches

Vijf business partners van VKG presenteerden adviseurs tijdens het event hun innovaties, tijdens korte pitches van 15 minuten. Zo werden de toehoorders bijgepraat over verduurzaming van woningen, autodiefstal, het verzekeren van verzuim en het managen van wagenparken. Risk Innovation toonde een primeur: de VKG Bouw Polis die nu ook geschikt is voor zzp’ers in de bouwwereld.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.