Dierenartsen kiezen voor Movir

0

De vereniging Collectief Praktiserende Dierenartsen (CPD) en arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir zijn een samenwerking aangegaan.

De belangenbehartiger van praktiserende dierenartsen wil met Movir samenwerken om zo het risicobewustzijn van de leden rondom arbeidsongeschiktheid te vergroten. CPD-voorzitter Frans Dirven: “Het werk van een praktiserend dierenarts is hoogwaardig en veeleisend. De arbeidsrisico’s zijn divers. Als vereniging willen wij helpen om deze risico’s te verminderen of te minimaliseren en daarmee een bijdrage te leveren aan het voorkomen van arbeidsongeschiktheid. Dit doen wij door lobby te voeren en middels ons programma ‘Gezond Werken’. De samenwerking met Movir biedt ons ook de mogelijkheid om risico’s op arbeidsongeschiktheid te verkleinen, door bijvoorbeeld kennisdeling.”

Premiekorting

“Door kennis te delen over de risico’s op arbeidsongeschiktheid maken we het onderwerp beter bespreekbaar en krijgt het de aandacht die het nodig heeft”, zegt Dirven. “Daarnaast zijn we als belangenbehartiger ook blij dat we onze leden een financieel voordeel kunnen bieden: 10% korting op de premie van hun Movir AOV. Deze korting komt bovenop een eventuele starterskorting.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.