Dias Software neemt Online Groep over

0

Dias Software is de nieuwe eigenaar van Online Groep. Online Groep blijft ook na de overname vanuit de thuisbasis Nijmegen onder de eigen naam opereren en ook het huidige managementteam blijft aan om het Online Pro pakket verder uit te bouwen.

Met deze overname wil Dias Software haar innovatiesnelheid en leidende marktpositie verder vergroten. De overname geeft Dias nieuwe mogelijkheden om onder andere de DIAS-software te integreren met de geavanceerde VOIP-technologie van Online Groep. De gebruikers van het Online Pro pakket krijgen dankzij de overname direct toegang tot de hypotheekadviessoftware van Dias en Aplaza.

Fred Lingg, algemeen directeur van Dias Software: “De komende periode zetten we vol in op het creëren van meerwaarde voor onze gebruikers met onder andere Dias Cloud en met de verdere innovatie van onze softwareproducten Assurantie, Volmacht en Advies en laten we de juiste kruisbestuiving met Online Pro en Dias Software plaatsvinden.”

Sterkere marktpositie

DIAS Software versterkt door de overname haar positie in de softwaremarkt voor financieel adviseurs: “Op de provinciale markt zijn wij marktleider en hebben de afgelopen perioden een gezonde groei gezien met onder andere onze adviessoftware in dit marktsegment. Op de volmachtmarkt wordt onze nieuwe technologie volop geadopteerd ”, zegt Lingg. “Onze software kenmerkt zich door een hoge betrouwbaarheid, gebruiksgemak en innovatieve klantcommunicatie. Met de overname van Online Groep is succes voor onze klanten verzekerd.”

Foto: Fred Lingg, algemeen directeur Dias Software en Jos Verbeek, directeur Online Groep, tekenen de overnamepapieren onder toeziend oog van de notaris

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.