DIAS, Pokket en Hyarchis vormen totaaloplossing

0

Via Pokket.nl kan een adviseur snel de levensvatbaarheid van een adviestraject beoordelen. Door een krachtenbundeling tussen Pokket, DIAS en Hyarchis ontstaat nu een verwerkingsstraat waarmee de adviseur inzicht krijgt in de levensvatbaarheid én op basis hiervan dit advies ook gelijk kan gaan maken.

Snel inzicht krijgen in de hypotheekmogelijkheden en de eventuele risico’s daarvan, zonder over te gaan naar een uitgebreid advies, dat is waar Pokket voor staat, zegt Pim Frishert, Partner bij Pokket. De combinatie van Pokket, DIAS en Hyarchis biedt nu een totaaloplossing waarmee de financieel adviseur een scan kan maken van de levensvatbaarheid van een adviestraject, en de uitkomst hiervan direct om kan zetten in een adviestraject met bijbehorende hypotheek en verzekeringsproducten en automatische dossiervorming. “De volledig nieuwe cloud software van DIAS voert het benodigde rekenwerk uit, borgt de dossiervorming en verrijkt het advies desgewenst met bijbehorende verzekeringsproducten”, aldus Ruud van der Kruk, CEO van DIAS.

Meer tijd voor advies

“Door de samenwerking met DIAS en Pokket wordt de inhoud van hypotheekdossiers nog makkelijker ontsloten naar de klant en kan de adviseur zich beter toeleggen op het advieswerk door automatisering van randvoorwaardelijke zaken zoals compliance”, vervolgt Adriaan Hoogduijn, CEO van Hyarchis. “In een tijd van toenemende digitalisering van het hypotheekproces kan de adviseur hierdoor zijn waarde naar de klant verder vergroten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.