Dias neemt adviessoftware Akkermans & Partners over

0

Dias Group, aanbieder van softwareoplossingen voor mkb’s, corporates en dienstverlenende organisaties, heeft de adviessoftware van Akkermans & Partners overgenomen.

Jelke Jansen, Managing Director Accountancy van Dias Group: “Deze adviessoftware is ontwikkeld voor onder meer accountants, fiscalisten en pensioenadviseurs. De software staat bekend om berekeningen omtrent benaderde marktwaarde, lijfrente en oudedagsvoorzieningen, en is uitgegroeid tot een cloud oplossing inclusief geautomatiseerde berekeningen, portefeuillesignalen en inzicht in de huidige en toekomstige financiële positie. Met deze toevoeging ondersteunen we onze propositie als toonaangevende speler voor state-of-the art software waarmee mkb’s, corporates en dienstverlenende organisaties in geselecteerde nichemarkten hun digitalisering en groei versnellen.”

Adviesoplossing

“De adviessoftware van Akkermans slaat de brug tussen onze klanten in het accountancy segment en onze klantgroep van financieel adviseurs binnen het hypotheek & verzekering segment”, zegt Jansen. “We hadden al een sterke aanwezigheid in de accountancysector met onze labels Hyarchis en Dapas, en met deze overname breiden we die positie verder uit. Met onze ervaring in cloud-ontwikkeling willen we de adviesoplossing van Akkermans uitbouwen zodat klanten nog breder advies kunnen bieden. We zullen bijvoorbeeld inzicht gaan bieden in de financiële situatie nu en in de toekomst. Dit brengt nieuwe adviesmogelijkheden voor oudedagsvoorzieningen, verzekeringen en vermogensopbouw. Ook voor de financieel adviseurs is de adviessoftware een waardevolle toevoeging; het geeft hen betere mogelijkheden om vanuit een compleet klantbeeld te adviseren op de 3e pijler van het pensioen. En in combinatie met onze bestaande softwareoplossingen voor financieel adviseurs, kunnen we hiermee een totaaloplossing bieden waarbij het adviseren, vergelijken en afsluiten van financiële producten wordt gecombineerd binnen één en hetzelfde platform.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.