DIAS Group omgedoopt tot Blinqx

0

Softwareontwikkelaar en -aanbieder DIAS Group gaat verder onder de naam Blinqx. De nieuwe naam is een knipoog naar de roots: Diamant Assurantie Software (DIAS). Een merkidentiteit, helder als een diamant.

Na de oprichting van de DIAS Group in 2019 is de organisatie in korte tijd stevig gegroeid. Inmiddels telt het 13 merken in vijf key sectoren en meer dan 100.000 gebruikers in zo’n 35 landen. Tot nu toe bleef DIAS Group op de achtergrond als de drijvende kracht achter de individuele merken DIAS Software, Aplaza, Online Group, Hyarchis, MyTP, Finly, Finconnect, Adviesbox, Findata, AllSolutions, Dapas, Akkermans en Basenet.

Nu komt er dus een nieuwe naam met een herkenbare identiteit. CEO Ruud van der Kruk: “Blinqx bouwt op een ontzettend krachtig gedachtengoed om SaaS oplossingen vanuit een centraal platform aan te bieden. Het is onze drijfveer om de vele versplinterde softwareoplossingen in onze key sectoren te verenigen en (door) te ontwikkelen tot een totaaloplossing, waarmee we de dienstverleners van de toekomst effectief en efficiënt laten groeien. Vandaag lanceren we onze Blinqx-website en LinkedIn-bedrijfspagina. In de komende maanden gaan we deze merkidentiteit stap voor stap verder uitrollen in alle relevante touchpoints van ons merk.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.