DIAS Advies rolt nieuw HDN-platform uit

0

DIAS Advies is de uitrol gestart naar het nieuwe HDN-platform. Maandag was Jan Ligtenberg Advies – Arci Groep de eerste gebruiker die succesvol is overgestapt naar het volledig vernieuwde platform van HDN.

In juli 2020 is het DIAS Advies-ontwikkelteam begonnen om DIAS Advies aan te kunnen sluiten op het nieuwe platform. Afgelopen weken is er veel getest en heeft HDN een certificering uitgevoerd. De eerste gebruiker wordt gedurende een week gemonitord. Als dit goed gaat, dan maken volgende week 10 nieuwe kantoren de overstap. Wanneer ook dit naar tevredenheid verloopt, zullen op 14 april alle kantoren die de cloudversie van DIAS Advies gebruiken, door DIAS Software overgezet worden naar het nieuwe HDN-platform.

19 april de grote overstap

Op 15 april volgt dan het eerste kantoor dat DIAS Advies met een lokale installatie gebruikt. Ook dit kantoor wordt gedurende een week gemonitord. Verloopt alles goed, dan zal op 19 april DIAS Advies update 2.11.7 live gezet worden en kunnen vanaf dat moment alle kantoren overstappen naar het nieuwe HDN-platform.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.