Delta Lloyd past prijsbeleid hypotheken aan

0

Delta Lloyd komt met een prijsbeleid voor hypotheken gebaseerd op de marktwaarde van een woning. Delta Lloyd heeft nieuwe risico klassen toegevoegd aan de rentestructuur. Een hypotheekaanvraag met een zogenaamde loan to value tot 90 procent van de marktwaarde, krijgt bij Delta Lloyd een lager tarief dan het NHG tarief. Hiermee biedt Delta Lloyd, op dit moment, voor deze hypotheken de beste tarieven in de markt, zo meldt de verzekeraar.

De verzekeraar roept woningbezitters op samen met hun financieel adviseur kritisch naar hun hypotheek te kijken. ,,Een renteherziening is een uitgelezen moment om vast te stellen of de rente en voorwaarden van de hypotheek nog goed passen bij hun persoonlijke situatie. Wij zien dat steeds meer woningbezitters hun hypotheek deels aflossen en hiervoor niet beloond worden met een lagere rente bij renteherziening. Dit geldt ook bij overwaarde van de woning. Delta Lloyd brengt hierin verandering”, verklaart Joost Melis, algemeen directeur van Delta Lloyd Bank.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.