Delta Lloyd-app bevat vragen over provisieverbod

0

De Now App van Delta Lloyd, die consumenten ondersteunt bij beslissingen rondom geldzaken, bevat nu ook kritische vragen en antwoorden over het provisieverbod. Met Adviseursplaza ondersteunt de verzekeraar adviseurs bij de overgang van werken op provisie- naar fee-basis.

De app voor consumenten bevat nu vragen zoals ‘Ga ik minder premie betalen of krijg ik meer rente voor producten waarvoor sinds 1 januari 2013 geen provisie mag worden betaald aan de financieel adviseur?’ en ‘Maakt het uit hoe ik de adviseur betaal?’ en ‘Waarom betaal ik ook na 1 januari 2013 nog provisie voor mijn lopende verzekering, hypotheek of rekening?’ Daarnaast bevat de App ook andere kritische vragen en antwoorden over hypotheken, verzekeringen, pensioenen en beleggen.

Met Adviseursplaza ondersteunt Delta Lloyd adviseurs bij de overgang van werken op provisie- naar fee-basis. Het online platform biedt het laatste nieuws over de gevolgen van het provisieverbod, toelichting op de wetgeving, ervaringen en do’s & don’ts van adviseurs die werken op fee-basis, interviews met adviseurs en toonaangevende personen in de branche en vakgerichte columns van Janthony Wielink. Daarnaast is er een nieuwe serie columns gestart met BN’ers over hun kijk op financieel adviseurs en het provisieverbod.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.