Delta Lloyd APF krijgt vergunning

0

Delta Lloyd APF heeft een vergunning gekregen van De Nederlandsche Bank voor het uitvoeren van een algemeen pensioenfonds. Het APF gaat direct van start.

Het APF biedt pensioenfondsen een oplossing voor de toenemende regeldruk en bestuurlijke lasten en is voor werkgevers een alternatief voor DB-regelingen. Het werkt volledig digitaal.

De uitbestedingspartners van Delta Lloyd APF zijn Delta Lloyd Leven en Delta Lloyd Asset Management. Delta Lloyd Leven voert de administratie, communicatie en dienstverlening uit naar klanten en adviseurs. Delta Lloyd Asset Management voert het integraal vermogensbeheer uit.

Bestuur

Het onafhankelijke bestuur van Delta Lloyd APF bestaat uit voorzitter Rudolf Hagendijk, Haitse Hoos en Lucie Duynstee. Marcellino Kropman, Rob Oosterhout en Margreet Oostenbrink vormen de Raad van Toezicht.

“We gaan aan de slag met een team met veel expertise en ervaring”, zegt Hagendijk. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we met deze professionals en onze pensioenoplossingen een zo goed mogelijk pensioen voor onze deelnemers gaan realiseren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.