Dela’s Voor Elkaar Holding investeert in Prikkl

0

Voor Elkaar Holding, een onderdeel van Coöperatie Dela, investeert in Prikkl;  een financieel coachings- en adviesplatform.

“Prikkl heeft de missie om iedereen in Nederland te ondersteunen bij het maken van slimme financiële keuzes in elke levensfase”, zegt oprichter Henk-Jan Boersma. “Geldzaken en pensioenplanning zijn een uitdaging voor veel Nederlanders. Vaak is de stap naar actie ondernemen groot. Wij willen hier verandering in brengen door toegankelijke, onafhankelijke en betaalbare financiële hulp te bieden. Onze aanpak combineert gedragskennis, persoonlijke begeleiding en slimme tools om financiële vragen te verhelderen en het maken van keuzes makkelijker te maken. Het doel is om mensen van 18 tot 80 jaar te helpen weloverwogen beslissingen te nemen die hun dromen realiseren, zonder onvoorziene gevolgen.”

Investering om meer Nederlanders te helpen

“Deze investering benadrukt onze gezamenlijke ambitie om een gezond financieel overzicht voor alle Nederlanders te bevorderen”, zegt Hans Voorn, directeur van Voor Elkaar Holding. “We willen laten zien dat solidariteit werkt en mooie initiatieven en oplossingen van sociale ondernemingen laten groeien en waar mogelijk aan elkaar verbinden. Samen maken we mogelijk wat onbereikbaar is voor het individu.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.