December en april worden hypotheekmaanden

2

Twee keer per jaar zal de Nationale Hypotheekbond middels Nationale Hypotheekmaand aandacht vragen om consumenten actief te bewegen om naar hun hypotheek en financiële positie te kijken: in december en april. Deze laatste omdat deze na de belastingaangifteperiode valt.

De initiatiefnemers willen in deze twee maanden meerdere actuele thema’s over de hypotheek inzichtelijk gemaakt. Op hypotheekmaand.nl worden deze thema’s op eenvoudige wijze uitgelegd en ziet de consument welke stappen er gezet kunnen worden om het resultaat of de besparing te regelen.

Bewustzijn

“Wij vinden het belangrijk dat ook de consument zelf regelmatig naar zijn hypotheek kijkt om te beoordelen of er bespaar- en verbetermogelijkheden zijn. Daarmee willen wij bijdragen aan het financiële bewustzijn van consumenten en ook om in gesprek te gaan met een hypotheekadviseur”, aldus directeur Jeroen Oversteegen (foto).

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
FacebookTwitter en/of LinkedIn

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

  • Wouter

    Mooi initiatief weer, succes met de website http://www.hypotheekmaand.nl

  • Wij zijn al vele jaren aangesloten bij de Nationale Hypotheekbond. Zij hebben zeer mooie rekentools, deze zijn altijd up-to-date! Een zeer service gericht team van medewerkers en zeer goede bereikbaarheid. Zelfs in het weekend wordt de email nog gelezen en beantwoord. Daarnaast blijft de Nationale Hypotheekbond doorlopend, nieuwe initiatieven lanceren. Aansluiten duur? Voor alles wat je er voor krijgt, zeker niet!