De zomer van… Miranda van Rijswijk

0

Wat is voor jou de ultieme vakantiebeleving en wat zou je anderen zeker aanraden om eens te gaan doen op een zomerse vrije dag? Deze zomer leest u in deze rubriek hoe de branche het liefst vakantie viert. Dit keer de vakantie van Miranda van Rijswijk, Channel Manager Intermediaire Distributie bij BNP Paribas Cardif.

Laat je eens helemaal meenemen in het leven van de locals.

Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit? 

Sinds ik mijn hart verloren heb aan de triatlonsport, zijn mijn vakanties vaak gekoppeld aan een Ironman (triatlonwedstrijd). Hierdoor kom ik op plaatsen die wat minder voor de hand liggen als vakantiebestemming. Dit zorgt voor verrassingen, mooie ontmoetingen en bijzondere momenten.

Wat gaat er absoluut mee op vakantie? 

Een tas vol sportkleding en mijn racefiets.

Wat neem je zeker niet mee? 

Mijn (werk)laptop.

Sta je zakelijk ‘aan’ tijdens de vakantie? 

Ja. Anderzijds kan ik ook heel goed ‘uit’ staan wanneer ik niet op vakantie ben. Zodra ik mijn fiets pak, ga zwemmen of ga lopen, maak ik mijn hoofd leeg. Afhankelijk van het moment en de agenda helpt het me om de impact van de dag te laten bezinken, of het geeft me juist de energie die ik nodig heb om die dag te gaan knallen. Ik kan bijvoorbeeld zomaar om 6:00 in de ochtend, voor het krieken van de dag, al op de fiets zitten.

Wat mis je aan het einde van de vakantie het meest aan thuis? 

Het comfort van alles bij de hand te hebben.

Je eerste werkdag na de vakantie.  Wat is het eerste dat je doet als je binnen bent? 

Dan maak ik een rondje langs mijn collega’s. Even bijpraten en ervaringen delen. Als het goed is zijn er zakelijk gezien geen verrassingen. Tijdens mijn vakantie ben ik redelijk bereikbaar en check ik mijn mails. Dat zorgt er altijd voor dat ik weer heel relaxed kan beginnen.

Jouw tip voor een dagje uit? 

Pak eens een dag de (elektrische) fiets in plaats van een huurauto! Het zal je verbazen wat voor moois je allemaal tegenkomt. Laat je helemaal meenemen in het leven van de locals. Zet je fiets even aan de kant, maak een praatje bij de bakker en vraag naar de beste olijf- of wijnboer in de omgeving. Spring weer op je fiets en stop daar rond lunchtijd…. Grote kans dat je mag aanschuiven! Heerlijk!

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.