De zomer van… Jack Hommel (Achmea)

0

Wat is voor jou de ultieme vakantiebeleving en wat zou je anderen zeker aanraden om eens te gaan doen op een zomerse vrije dag? Deze zomer leest u in deze rubriek hoe de branche het liefst vakantie viert. Dit keer de vakantie van Jack Hommel, Directeur Zakelijk bij Centraal Beheer en Avéro Achmea. Neemt steevast een stapel dikke boeken mee op reis.

‘Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch en Maastricht zijn onze favoriete steden in Nederland! Altijd veel te doen.’

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?

Mijn ideale vakantie is met echtgenote en onze zonen plus schoondochter in Zuid-Frankrijk zijn; of samen naar New York te gaan of door bijvoorbeeld Zuid-Afrika te trekken. Veel zien, veel met elkaar praten en elke avond uitgebreid aan tafel met een lekkere fles wijn. Elke 5 jaar maken we wel een bijzondere reis.

Wat gaat er absoluut mee op vakantie?

We nemen altijd een stapel dikke, goede boeken mee. Fijner dan een e-reader want ik zit al zo vaak achter een scherm.

Wat neem je zeker niet mee?

Neem nooit wijn ergens mee naar toe; veel te mooi om daar waar je bent de wijndomeinen te bezoeken en om goed rond te neuzen bij de Carrefour of Casino!

Sta je zakelijk ‘aan’ tijdens de vakantie?

Ik werk vrijwel altijd ook op vakantie. Vooral mails bijhouden; af en toe een call en soms de spoedzaken, zoals een persbericht doen. Geen probleem; fijner dan dat er ergens vertraging optreedt of er ‘een stapel’ ligt als ik weer thuiskom.

Wat mis je aan het einde van de vakantie het meest aan thuis?

Ons eigen bed!

Je eerste werkdag na de vakantie. Wat is het eerste dat je doet als je binnen bent?

Iedereen gedag zeggen, laptop aan en met mijn secretaresse kop koffie drinken.

Jouw tip voor een dagje uit?

Wij gaan graag naar de Nederlandse kust (Bergen aan Zee, Scheveningen of Kijkduin); een mooi museum (van Gogh, het Rijks, Singer in Laren of het Noord Brabants museum in Den Bosch!). Of een stad bezoeken waar we dan gaan winkelen, iets bezichtigen en hapje eten. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch en Maastricht zijn onze favoriete steden in Nederland! Altijd veel te doen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.