De zomer van… Ellen Hensbergen (MUNT)

0

Wat is voor jou de ultieme vakantiebeleving en wat zou je anderen zeker aanraden om eens te gaan doen op een zomerse vrije dag? De komende weken leest u in deze rubriek hoe de branche het liefst vakantie viert. Dit keer de vakantie van Ellen Hensbergen, directeur MUNT Hypotheken.

De pindakaas en hagelslag blijven thuis!

Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit? 

Mijn backpack pakken en hop trein of vliegtuig in, op zoek naar het verre en onbekende. Dat is echt mijn ideale vakantie. Gelukkig hebben mijn man Roald en ik dat, voordat we kinderen kregen, volop gedaan. Nu zoeken we met onze twee dametjes vooral de Europese zon op, liefst met zee of zwembad in de buurtEven geen haast en verplichtingen. De kleine backpackjes staan echter al wel klaar voor als ze iets ouder zijn! 

Wat gaat er absoluut mee op vakantie? 

We zijn allemaal waterratten, dus zwemkleding mag niet ontbreken! 

Wat neem je zeker niet mee? 

Pindakaas of hagelslag! Op vakantie ben ik juist benieuwd naar lokale specialiteiten en lekkere streekproducten. Door de plaatselijke supermarkten lopen en op advies van de medewerkers een recept van een lokaal gerecht met bijpassend drankje klaarmaken, vind ik heel leuk. 

Sta je zakelijk ‘aan’ tijdens de vakantie? 

Ja, ik sta altijd wel aan maar weet het binnen de ‘marges’ te houden. Ik vind het belangrijk om bij klanten of zaken die direct mijn aandacht nodig hebben, meteen in actie te kunnen komen. MUNT is eigenlijk altijd open. Voor adviseurs en klanten moet het niet uitmaken of ze tijdens of buiten een vakantie met ons zaken willen doen. 

Wat mis je aan het einde van de vakantie het meest aan thuis? 

Eigenlijk heel weinig. In het buitenland zijn, vind ik heerlijk! Een andere taal, cultuur en de zon geven mij enorm veel energie. Zelfs toen ik bijna een jaar van huis was, vond ik het moeilijk om weer terug naar Nederland te gaan. Mijn familie mis ik natuurlijk wel, het is altijd fijn om hen na een trip in het buitenland weer te zien.  

Je eerste werkdag na de vakantie. Wat is het eerste dat je doet als je binnen bent? 

Meestal ben ik bekend met alle laatste ontwikkelingen. Als ik weer op kantoor ben, maak ik een rondje langs iedereen om te horen hoe de andere vakanties zijn geweest en als iemand dan nog andere zaken wil bespreken, doen we dat ook gelijk. 

Jouw tip voor een dagje uit? 

Doe eens iets anders! Zo ben ik laatst nog spontaan gaan golfsurfen met vriendinneneen succes. Maar een ‘dagje Efteling’ met de kinderen staat ook in de top-3 van leukste uitjes (zoek alleen een goede, rustige dag uit! 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.