De woningmarkt – Zeepbel of duurzaam herstel?

0

Hoe kunnen we de spectaculaire groei die de woningmarkt doormaakt duiden? Zijn we terug in 2007? Is er sprake van een bubbel op de woningmarkt? ING-woningmarkteconoom Senne Janssen heeft de antwoorden op deze vragen.

Hoe zal de woningmarkt zich de komende jaren ontwikkelen?

Auteur: Senne Janssen, Senior Econoom ING Economisch Bureau

Na de klap van de crisis is de woningmarkt sinds 2013 bezig met een imposante periode van herstel. Prijs- en verkooprecords worden verpulverd en in veel grote steden klagen makelaars weer steen en been over het beperkte aanbod.

Kennissessie InFinance Day

Op InFinance Day neemt Senne Janssen, Senior Econoom ING Economisch Bureau, je mee in actuele ontwikkelingen en geeft hij zijn visie op hoe de woningmarkt zich de komende jaren zal ontwikkelen. Er is alle ruimte voor jouw vragen en voor discussie met collega’s.

Schrijf u hier in om gratis deel te nemen aan deze InFinance Day Kennissessie ‘De woningmarkt – Zeepbel of duurzaam herstel?’ van Senne Janssen op 29 maart 2018 in Expo Houten.

(Deze Kennissessie start om 14:20 uur)

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.