De Waerdse verstevigt Söderberg-netwerk

0

Wil Stoop Assurantiën en De Waerdse Assuradeuren sluiten zich aan bij het Nederlandse netwerk van Söderberg & Partners. Met deze stap hoopt eigenaar Jeroen Zeeman zijn groeiplannen in de kop van Noord-Holland te realiseren. Söderberg verwerft hiermee een stevige positie in het noorden.

Wil Stoop Assurantiën is een familiebedrijf dat in 1969 is opgericht. Er zijn 13 medewerkers in dienst bij het in Heerhugowaard gevestigde all round verzekeringsbedrijf dat gespecialiseerd is in verzekeringen, hypotheken en pensioen voor zowel particulieren als MKB-bedrijven. Voor de zakelijke markt biedt het bedrijf ook inkomens- en verzuim/WGA verzekeringen. In totaal bedient Wil Stoop Assurantiën circa 4.500 klanten.

De Waerdse Assuradeuren is opgericht in 2007 en telt nu 20 medewerkers. Het doel van het bedrijf is om met een beperkt aantal intermediairs (kernrelaties) een intensieve samenwerking aan te gaan en die intermediairs die persoonlijke aandacht en service op maat te bieden die hen in staat stelt om hun bestaande portefeuille te behouden en uit te breiden. Inmiddels zijn een veertigtal kernrelaties aangesloten bij De Waerdse Assuradeuren en behoort het tot de middelgrote volmacht bedrijven in Nederland.

Belangrijke netwerkpartner

Het netwerk van Söderberg & Partners in Nederland heeft al sterke partnerbedrijven in het zuiden, midden en westen van het land. Het minderheidsbelang in Wil Stoop Assurantiën en De Waerdse Assuradeuren bezorgen het netwerk nu ook de ontbrekende stevige positie in het noorden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.