De Vereende verhuist naar het gebouw van het Verbond van Verzekeraars

0

De Vereende is verhuisd naar de Bordewijklaan 2 in Den Haag,  het gebouw van het Verbond van Verzekeraars.

“Met deze verhuizing zetten wij de volgende stap in onze ambitie”, zegt Carola Wijkamp-Hermsen, directievoorzitter bij de Vereende. “Door de verhuizing naar hetzelfde gebouw als het Verbond worden de lijnen korter en kan er makkelijker kennis en netwerk worden gedeeld. Dat past heel goed bij onze unieke rol om oplossingen te bieden voor bijzonderheden in onze branche en als vangnetverzekeraar.”

Optimale strategische fit

Directeur bij het Verbond van Verzekeraars Geeke Feiter-van Heuvelen: “We zijn blij dat we het gebouw gaan delen met de Vereende. Onze organisaties hebben een optimale strategische fit qua werkveld, bestuursleden en stakeholders en dat kunnen we uitstekend benutten met deze verhuizing.”

Nieuwe activiteiten

Wijkamp-Hermsen geeft aan dat de Vereende zich ook op andere vlakken hard ontwikkelt om de ambities waar te maken: “Met onze strategie voor de komende vier jaar hebben we een duidelijke focus om nieuwe activiteiten in de verzekeringsbranche op te pakken, naast de bestaande oplossingen zoals voor terrorismeschade, verzekeren van nucleaire installaties, informatie verstrekken bij grensoverschrijdende verkeersongevallen en het helpen van slachtoffers van schade zonder dader (Waarborgfonds Motorverkeer). Dit doen we al jaren met onze kernwaarden Deskundig, Oplossingsgericht en Empathisch. Daar hebben we sinds vorig jaar de kernwaarde (sociaal) Duurzaam aan toegevoegd.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.