De toekomst van de woningmarkt: analyse verkiezingsprogramma’s

0

Na de kosten van levensonderhoud, gezondheid en immigratie en asiel, vinden Nederlanders de woningmarkt het belangrijkste verkiezingsthema.

Dat schrijft Martin Hagedoorn (foto), Manager Product & Business Expertise bij Ingage Franchise, in een blog op de website van De Hypotheekshop. “Met de naderende Tweede Kamerverkiezingen staat Nederland op het punt een belangrijke keuze te maken over de koers van het land voor de komende jaren.”

Prioriteiten

“Uit recent onderzoek van Ipsos blijkt dat Nederlanders duidelijke prioriteiten stellen voor de aankomende verkiezingen. Een opvallend groot deel van de bevolking (35%) vindt dat de focus moet liggen op de kosten van levensonderhoud en de dreiging van inflatie. Daarna volgen de gezondheidszorg (31%), immigratie en asiel (29%), de woningmarkt (28%), en klimaat en duurzaamheid (24%). Vooral onder jongeren klinkt de roep om aandacht voor de woningmarkt luider dan ooit; 41% van de leeftijdsgroep tot 35 jaar bestempelt dit thema als cruciaal bij een totaalgemiddelde van 28%.”

Lees hier het hele blog van Martin Hagedoorn

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.