De Smit Cyber Deals Director bij Aon

0

Marie-Louise de Smit is benoemd tot Cyber Deals Director. In deze nieuwe rol wordt zij binnen Aon verantwoordelijk voor het ontwikkelen en leveren van Cyber Insurance Solutions.

“In nauwe samenwerking met verzekeraars, klanten en partners zal ik klanten helpen om cyberrisico’s op een transparante en inzichtelijke manier verzekerbaar te maken” zegt De Smit. “Het is niet de vraag óf een organisatie te maken krijgt met een cyberincident, maar wanneer. Ik wil zowel klanten als verzekeraars efficiënt de zorgen van cyberrisico’s uit handen nemen, zodat zij zich maximaal kunnen richten op hun core business.”

Advocaat

De Smit heeft ruime ervaring met het opstellen en beoordelen van voorwaarden, contracten en de ontwikkelingen op het gebied van technologie en cyber. Voor haar indiensttreding bij Aon heeft zij jaren als advocaat diverse IT-bedrijven bijgestaan. Daarvoor heeft zij als accountmanager bij een groot IT-bedrijf gewerkt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.