Sfeerimpressie van vwd cash Fund Awards

0

Op dinsdag 8 maart vond in de Koepelkerk in Amsterdam de vijfde editie plaats van de vwd cash Fund Awards 2016. Bekijk nu de video met een sfeerimpressie van het event.

Tijdens een feestelijk diner in de Koepelkerk in Amsterdam werden drie Super Awards en drie Group Awards uitgereikt. Daarnaast waren er in maar liefst 28 categorieën certificaten voor beleggingsfondsen en Exchange Traded Funds (ETF’s) op basis van de vwd Diamond Rating.

De cash Publieksprijs gaat jaarlijks naar wat volgens de lezers van het blad cash en de website cashcow.nl de beste beleggingsinstelling is in Nederland. ABN Amro was deze keer duidelijk de winnaar. Naast ABN Amro waren NN Investment Partners en Robeco genomineerd.

FitVermogen.nl, het execution only beleggingsplatform van NN Investment Partners, heeft de cash Innovatieprijs in de wacht gesleept. Het was de eerste keer dat de lezers van cash en cashcow.nl mochten kiezen welk product zij het meest innovatief vinden voor beleggers. Prittle en Knab.nl waren de andere genomineerden.

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van de vwd cash Fund Awards 2016:

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.