De onderwaterhypotheek – pompen of verzuipen?

0

Iedere hypotheekadviseur heeft wel een klant die met dubbele woonlasten kampt. Of een klant die wordt geconfronteerd met een restschuld op zijn woning. Voor hypotheekadviseurs een uitgelezen kans om hun meerwaarde te laten zien. Bijvoorbeeld door klanten actief te begeleiden bij hun gesprekken met de bank. 

In de masterclass tijdens HypoVak op dinsdag 18 juni helpen wij u daarmee op weg. Wij geven u inzicht in de juridische aspecten van de onderwaterhypotheek. Welke verhaalsmogelijkheden heeft de bank? Hoe zit dat met beslag- en executie? Welke rechten en verplichtingen heeft uw klant? En hoe zit dat eigenlijk met de zorgplicht? Juridisch complexe materie, vertaald naar de dagelijkse praktijk van de hypotheekadviseur. 

Mr. Femke de Jong – Struiksma verzorgt deze masterclass. Femke de Jong is advocaat en partner bij van Beem de Jong Advocaten, een gespecialiseerd kantoor voor het intermediair in de verzekeringsbranche. Zij houdt zich onder meer bezig met het ondernemings- en insolventierechtrecht voor aanbieders en intermediairs. Femke de Jong is jarenlang actief geweest als curator.

Femke de Jong is een veelgevraagd spreker en docent. Daarnaast schrijft zij in de vakpers regelmatig blogs en artikelen over actualiteiten in de verzekeringsbranche. Femke de Jong is landelijk voorzitter van de Federatie van Assurantieclubs.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.