De Nederlandse verhoogt aflossingsvrije verstrekking naar 70% LTV

0

De Nederlandse heeft zijn Vastgoedhypotheek vernieuwd. Het is nu mogelijk om een hypotheek tot 70% van de waarde in verhuurde staat aflossingsvrij te financieren. Ook bij verstrekkingen tot 80% LTV is het vanaf nu mogelijk om tot maximaal 20% van de hoofdsom aflossingsvrij te financieren.

Robert van Lambalgen, Sales Manager De Nederlandse: “Met de verhoging van de aflossingsvrije hypotheek van 60% naar 70% LTV sluiten wij aan bij de wens van de professionele vastgoedbelegger om tegen scherpe lasten te kunnen financieren en zo een aantrekkelijk rendement op de vastgoedfinanciering te kunnen behalen. Na de introductie van De Groene Vastgoedhypotheek eerder dit jaar, hebben wij hiermee wederom een mooie verbetering in ons product gerealiseerd.”

Aflossingsvrij

“Tot op heden was het bij ons mogelijk om tot maximaal 60% van de waarde aflossingsvrij te financieren”, zegt Van Lambalgen. “Kwam de financiering daarboven, dan diende de lening volledig annuïtair te zijn met een looptijd van maximaal 35 jaar. Nu verhogen we deze grens naar 70% aflossingsvrij en is het ook daarboven mogelijk om een deel aflossingsvrij te financieren. Dit geldt zowel voor de reguliere hypotheek als voor De Groene Vastgoedhypotheek.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.