De Hypotheker migreert naar de cloud

0

De Hypotheker heeft de migratie van zijn documentenarchief naar het cloudgebaseerde Hyarchis Document Management (HDM) afgerond. Met dertig miljoen documenten – oftewel meer dan 32 terabyte aan data – in beheer, een beste klus.

Halverwege 2019 besloten Hyarchis en De Hypotheker om hun samenwerking nieuw leven in te blazen. Een paar maanden geleden werden de krachten op het gebied van optimalisatie en efficiëntie in de hypotheekmarkt gebundeld, waarna de migratie naar HDM van start is gegaan. Doel: documentbeheer herdefiniëren en een nieuwe norm voor datacontrole in de branche formuleren.

In een persbericht over de voltooide migratie schrijven de partijen met enige trots: “De combinatie van de uitgebreide expertise van De Hypotheker met de krachtige documentmanagementsoftware van Hyarchis heeft wat tot nu toe onmogelijk was, mogelijk gemaakt: een hypotheekorganisatie met volledige toegang tot de waardevolle informatie in hun archieven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.