De Hypotheker legt Moneyou op het schap

2

De Hypotheker heeft haar assortiment uitgebreid met de hypotheek van Moneyou. De volledige dochter van ABN Amro zet hiermee een eerste stap in haar ambitie om te groeien in de intermediaire markt. Adviseurs kunnen hun aanvraag rechtstreeks afhandelen met het acceptatieteam van Moneyou.

Met het aanbod van Moneyou kan De Hypotheker nog meer diversiteit en keuze bieden aan zowel starters, doorstromers als oversluiters met een eenvoudige financieringsvraag. De hypotheek van Moneyou is op alle kantoren van De Hypotheker beschikbaar en geschikt voor klanten die een (nieuwe) hypotheek willen afsluiten voor een eigen woning of hun bestaande hypotheek willen oversluiten, waarvan de hypotheekakte binnen zes maanden passeert. Zij kunnen hierbij kiezen voor een annuïteiten- of aflossingsvrije hypotheek of een combinatie hiervan, met of zonder Nationale Hypotheek Garantie.

Menno Luiten, commercieel directeur van De Hypotheker: “Na de jarenlange goede samenwerking met ABN Amro zijn we erg blij dat we het label Moneyou kunnen toevoegen aan het ‘schap’. Met deze verbreding van ons assortiment kunnen wij klanten nog meer diversiteit en een ruime keuze tussen verschillende hypotheekvormen bieden”.

Moneyou

Moneyou begon in 2001 als online hypotheeklabel van ABN Amro, waarna vanaf 2008 ook online spaarrekeningen werden aangeboden. In augustus 2020 kondigde ABN Amro aan – met uitzondering van hypotheken – alle overige activiteiten van Moneyou in Nederland en Duitsland te stoppen. Het Moneyou hypotheeklabel is nu actief als onderdeel van ABN Amro Hypotheken Groep.

“Klanten die de hypotheek van Moneyou willen afsluiten met de ondersteuning van een onafhankelijke en deskundige adviseur zijn nu bij De Hypotheker aan het juiste adres. We hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking en zijn blij om onze eerste stappen in onze uitbreiding op de intermediaire markt met De Hypotheker te kunnen zetten”, zegt Denise Dirven, manager van Moneyou Hypotheken.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.