De Hypotheker Bussum wint tweede VrijMiBo

0

Morgen is de laatste dag dat adviseurs hun stem kunnen uitbrengen in het Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt onderzoek. Als dank voor uw deelname verloot InFinance een aantal VrijMiBo-pakketten onder de stemmers. De tweede is bezorgd bij De Hypotheker in Bussum.

De Gouden Lotus Award stembussen sluiten morgen – vrijdag 20 augustus – om 23:59 uur

InFinance reikt dit jaar voor de zesde keer de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt uit. Dit jaar wordt voor het eerst ook een Groene Lotus Award uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die door de advieskantoren wordt gezien als meest vooruitstrevend op het gebied van woningverduurzaming, in de breedste zin van het woord. In tegenstelling tot de Gouden Lotus Awards die op 1 en 2 september worden uitgereikt, wordt de Groene Lotus Award op 4 november uitgereikt op het plenaire podium van HypoVak.

Maandag 23 augustus worden de drie genomineerden voor een Groene Lotus Award bekendgemaakt. Deze drie geldverstrekkers mogen vervolgens in een videopitch hun visie op woningverduurzaming geven en uiteenzetten wat zij op dat vlak ondernemen. Deze drie presentaties vormen het startsein voor een tweede stemronde die sluit op maandag 1 november om 12:00 uur. De winnaar wordt bepaald op basis van de gegeven stemmen in beide stemrondes.

Bekijk hier de tweede tussenstand van het Gouden Lotus Award-onderzoek 2021

Adviseurs bepalen de winnaar

Om te borgen dat het alleen de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards bepaalt, brengen financieel advieskantoren in Nederland hun stem uit via de extranet-omgeving van het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl.

Heeft u geen inloggegevens voor Advieskeuze.nl of heeft u deze niet bij de hand, dan kunt u ook op de website van InFinance deelnemen aan het Gouden Lotus Award-onderzoek. Omdat alleen adviseurs een stem kunnen uitbrengen, kunt u daar alleen stemmen met een zakelijk e-mailadres dat overeenstemt met de kantoornaam.

VrijMiBo-borrelpakket voor uw kantoor

Hoe eerder u stemt hoe groter de winkans. Uit alle inzendingen wordt de winnaar van het VrijMiBo-borrelpakket geselecteerd. Stemmen kan tot morgenavond 20 augustus 23:59 uur.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.